[pic=5_1295171448.jpg]De eerste speeldag van de terugronde is er voor Sint-Janskring één om in te lijsten. Het slechte nieuws eerst: kwetsuur Senne, die hem nog even aan de kant houdt, en Stijn die het voor bekeken houdt na een blijvende pijnlijke schouder. H1 wonnen vrij eenvoudig van de tweede in het klassement, Beerse,met 3 - 0. Voor deze wedstrijd had Beerse slechts éénmaal verloren, nu stond er geen maat op St-Janskring dat in de eerste set Beerse volledig wegspeelde, 25 - 16 na een sterke collectieve prestatie. Beerse was gewaarschuwd. Set twee bracht iets meer evenwicht, maar met een slim spelende Ben Cloots die in het midden voluit zijn kans greep, trok Herentals ook deze set naar zich toe, al was het verschil iets kleiner. De traditioneel moeilijke derde set startte in het nadeel van de thuisploeg, die al gauw tegen een 3 - 8 achterstand aankeek. Het St- Janspook doemde weer even op, maar werd deze keer niet binnengelaten. 8 - 8, erop en erover. De hele ploeg draaide op een hoger niveau dan de bezoekers en na een dikke 70 minuten blokte St Janskring het matchpunt op de vloer. 3 - 0!Andere uitslagen: H1 - Beerse: 3 - 0H2 - Wezo Westerlo: 1 - 3H3 - Beerse: 3 - 0D1 - Herenthout: 3 - 0